Romantische villa in Tillegembos

Fazantendreef 1, 8200 Sint-Michiels

Deze villa werd verhoogd op zijn terrein ingezet waarbij de omliggende tuin ongezien mooi naar binnen komt. De indeling en de aankleding van deze villa werden zorgvuldig bewaard en typeren mooi het karakter van de jaren '50, met zijn royale inkomhal, gesculpteerde lambriseringen, parket in visgraatmotief, sierramen in gekleurd loodglas. Al deze authentieke materialen ademen in één teug met de woning mee. De lage raaminzet en de ronde erker zorgen voor een schitterende lichtinval, het geheel is grandioos mooi.

Gelijkvloers: authentieke inkomhal met vestiaire en gastentoilet, toegang naar de lichtrijke woonkamer met open haard, keuken, bijkeuken, 2 ruime slaapkamers (eventueel bureau) , badkamer (dubbele lavabo, ligbad, toilet) , berging. De benedenverdieping is voorzien van airconditioning en elektrische rolluiken.

Verdieping: 4 slaapkamers met ingemaakte kasten, uitgevoerd in parket, waarvan 2 voorzien van airconditioning. Hier is geen badkamer aanwezig (wel lavabo), maar de voorzieningen voor een tweede badkamer zijn reeds getroffen (aanvoer leidingen). De enorm grote zolder en zoldertoren hebben prachtige gebinten in goede staat. De zoldertoren is een idelale ruimte om een ensuite dressing te crëeren of om een extra slaapkamer te voorzien.

De kelder is gecompartimenteerd in verschillende ruimtes, is volledig droog en en bevat een wijnkelder.

Een lange oprit met rechtstreekse toegang naar een dubbele garage. Recent werd een conform IBA-systeem (individuele waterzuivering) voorzien op het terrein.

Deze villa kent een centrale ligging nabij centrum Brugge en vlotte toegang naar E40/E403, nabij scholen, winkels en recreatie.

 

Algemene informatie

Bouwjaar
1954
Grondoppervlakte
2.671 m2
Bewoonbare oppervlakte
387 m2
Slaapkamers
6
Prijs
€ 795.000

Energieprestaties

EPC-waarde
986 kWh/m2 per jaar (20210422-0002405114-RES-1)

Stedenbouwkundige informatie

As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Neen
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonparken
Voorkooprecht, RUP
Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
© 2022 House of House - Real Estate. Ontwikkeld door WEB Vlaanderen. Privacybeleid | Disclaimer | Cookiepolicy