Riante villa met privépraktijken

Vier Uitersten 32, 8200 Sint-Andries

Deze veelzijdige villa werd in 2018 volledig gerenoveerd en aandachtig opgebouwd met de meest kwalitatieve materialen. Momenteel zijn er 2 volledig aparte artsenpraktijken met een eigen wachtkamer beschikbaar, waarbij een derde praktijkruimte zeker mogelijk is. In elke kamer staat een hoge comfortsbeleving centraal. Het totaalontwerp en de afwerking genoten van bijzonder smaakvolle aandacht . De zuidgerichte tuin werd sfeervol aangelegd en voorzien van een lichtplan en zonneterrassen.

Gelijkvloers privé: riante inkomhal, vestiaire en gastentoilet, prachtige woonkamer met grote raampartijen die rondom uitzicht geven op de aangelegde tuin en terrassen. Centraal in de woonkamer is er een open haard (voleik parket vloerbekleding). De nieuwe keuken is hypergeïnstalleerd (AGA fornuis) met charmant aansluitend leefgedeelte en voorziet een ruime bijkeuken met maatkasten (Bulthaup). De garage biedt ruimte voor 2 wagens en er is een nieuwe dubbele sectionaalpoort (Hörmann) aanwezig met een aparte zolderruimte. De woning is volledig onderkelderd en verdeeld in 3 compartimenten. Op beide etages werd de woning voorzien van nieuwe geautomatiseerde PVC rolluiken, de rolluikkasten werden isothermisch opgevuld om warmteverlies te voorkomen. Elke ruimte heeft een thermostaat met omkeerbare airconditioning (verwarming en koeling).

Verdieping: 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers, waarbij de hoofdslaapkamer werd voorzien van een sfeervolle gashaard en mooie uitzichten. In de suitebadkamer is er ook een stoomdouche voorzien. Alle kamers werden kwalitatief afgewerkt met ingemaakte kasten.

De zolder is zeer ruim en biedt ruimte voor eventuele uitbreiding (volledige stahoogte) .

Gelijkvloers praktijken: royale inkomhal met ontvangstbalie. Toegang naar aparte en volledig zelfstandige praktijken (aparte tellers en aansluitingen) met eigen wachtkamers/toiletten. Uitbreiding voor een derde praktijk is zeker mogelijk. In totaal zijn er 6 toiletten aanwezig. De praktijken werden comfortabel uitgerust en eveneens voorzien van airconditioning. Er is een ruime voorraadkamer en frigo's voorzien.

Deze villa met praktijken kent een toplocatie in Sint-Andries, rustig en met veel privacy. Nabij centrum Brugge, snelwegen E40/E403, scholen, winkels en recreatie.

Algemene informatie

Bouwjaar
1972
Grondoppervlakte
1.095 m2
Bewoonbare oppervlakte
545 m2
Slaapkamers
4
Prijs
€ 995.000

Energieprestaties

EPC-waarde
233 kWh/m2 per jaar (20220518-0002590709-RES-2)

Stedenbouwkundige informatie

As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Beschermd vastgoed
Neen
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht, RUP
Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
© 2022 House of House - Real Estate. Ontwikkeld door WEB Vlaanderen. Privacybeleid | Disclaimer | Cookiepolicy