Unieke charmevilla op topligging

Heistlaan 325, 8301 Ramskapelle

Deze gracieuze villa herbergt een warme gezelligheid in elke ruimte. Gericht op het zuiden kent elke kamer een mooie lichtinval en zijn de vele terrassen rondom de woning op elk moment zalig vertoeven. De ligging is uniek en maakt dit eigendom bijzonder aantrekkelijk. Hier kan u vlakbij genieten van het strand (1,5 km), wandelen in de mooie Polders of gezellig kuieren in Knokke-Zoute.  Deze eigendom kan met of zonder extra aangrenzend bouwperceel worden aangekocht (Heistlaan huisnr. 325 inclusief villa met 1249 m² opp. en huisnr. 327 als bouwgrond met 1184 m² opp).

Gelijkvloers: royale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Ruime dubbele woonkamer (open houthaard Flam) met toegang naar een zonnige orangerie. De woonkamer maakt ook aansluiting met een geïnstalleerde grote keuken, met in het verlengde een mooie buitenkamer. De vloerbekleding is afwisselend parket met natuursteen en kent een knappe afwerking. Hier is ook een bijkeuken en een technische kamer. Nabij de inkomhal is een dubbele bureauruimte voorzien, ideaal voor een vrij beroep. Doorheen de ganse woning werd een prachtige hoge plafonnering ingezet wat een heerlijk ruimtegevoel creëert. De garage werd uitgevoerd met een automatische sturing.

Eerste verdieping: ruime overloophal, een eerste slaapkamer met een ensuite badkamer ( dubbel jacuzzibad, dubbele wastafel, toilet), voorzien van automatische zonwering. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een aparte badkamer (dubbele lavabo, toilet en inloopdouche) en een heel ruime studioruimte met ingemaakte kasten, watervoorziening en toegang naar een grote zolder ( stahoogte). Alle slaapkamers zijn uitgevoerd in eiken parket. In totaal zijn er dus 5 slapkamers aanwezig, met potentieel tot 7 slaapkamers.

De tuin is zonder meer betoverend mooi aangelegd en onderhouden, met Engelse accenten (natuurlijke materialen, borders, rozen en wilde beplanting) , is volledig omheind en voorzien van een ruime tuinberging.  De vergezichten zijn een bijzondere meerwaarde voor het geheel.

Er zijn 2 regenwaterputten van telkens 7500 liter aanwezig en er zijn 42 zonnepanelen (gemiddeld 10 000KwH/jaar) geïnstalleerd. Op het aangrenzend stuk bouwgrond is nog een dubbele garage voorzien.

De ligging is subliem, vlakbij het strand, Knokke-Zoute, winkels en recreatie. Op 10 minuten afstand van Brugge, Sluis en het Zwin.

 

Algemene informatie

Bouwjaar
1990
Grondoppervlakte
1.249 m2
Bewoonbare oppervlakte
348 m2
Slaapkamers
5
Prijs
€ 1.095.000

Energieprestaties

EPC-waarde
352 kWh/m2 per jaar (20220329-0002571410-RES-1)

Stedenbouwkundige informatie

As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Beschermd vastgoed
Neen
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Voorkooprecht, RUP
Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
© 2022 House of House - Real Estate. Ontwikkeld door WEB Vlaanderen. Privacybeleid | Disclaimer | Cookiepolicy