Magnifieke nieuwbouwvilla op toplocatie

Waterpolder 10, 9992 Middelburg

Deze magnifieke villa is tot in het kleinste detail opgebouwd en afgewerkt volgens de regels van de kunst. Elke kamer geniet een sublieme afwerkingsgraad, een zalig comfort en kent doorheen de ganse woning een mooie en zachte lichtinval. De prachtige vergezichten op het achterliggend natuurdomein bieden van bij de eerste ochtendnevel tot aan zonsondergang de meest zinnestrelende scènes. 

Gelijkvloers: royale inkomhal met gastentoilet, hypergeïnstalleerde keuken met leefruimte en toegang naar het hoofdterras. Lichtrijke woonkamer met subliem interieur (parket en natuursteen) en design houthaard (gasaansluiting voorzien), ingerichte bureauruimte, grote technische kamer (nieuwe hoogrendementsketel Viessmann, centraal stofzuigersysteem, waterverzachter en zonneboiler), dubbele garage met geautomatiseerde poorten.

Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer ( royale inloopdouche met dubbele wastafels van Alape en toilet) eveneens met een gekoppelde dressing. Op de hal is er ook een aparte linnenkamer. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad met dubbele wastafel en een grote inloopdouche (kraanwerk Dornbracht).   

Tweede verdieping: prachtige open en polyvalente ruimte, afgewerkt in olm parket.

De tuin werd dit jaar volledig nieuw heraangelegd met terrassen, een ruime tuinberging met aansluiting elektriciteit, en nieuwe beplanting met een verlichtingsplan. De tuin werd onlangs genivelleerd en dient nog ingezaaid te worden. Er zijn 2 regenwaterputten van telkens 5000 liter geïnstalleerd, vandaag gekoppeld aan de toiletten. De woning is voorzien van een nieuw sensorisch alarmsysteem.

De volledige tuin is omheind en voorzien van een automatische poort bij het binnenrijden, en biedt ruime parkeergelegenheid.

De ligging van deze villa is heerlijk, in volle natuur en privacy en toch in de nabijheid van de expressweg (Knokke 15km, Damme 11 km, Brugge 15 km en Sluis 8 km).

 

Algemene informatie

Bouwjaar
2013
Grondoppervlakte
3.380 m2
Bewoonbare oppervlakte
462 m2
Slaapkamers
4
Prijs
€ 1.595.000

Energieprestaties

EPC-waarde
113 kWh/m2 per jaar (20220520-0002608076-RES-1)

Stedenbouwkundige informatie

As-built attest
Beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Neen
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Voorkooprecht, RUP
Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Effectief overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
© 2022 House of House Real Estate. Ontwikkeld door WEB Vlaanderen. Privacybeleid | Disclaimer | Cookiepolicy